PREDNOSTI

Za naše klijente smo obezbedili najbolje proizvode. Ostvarili smo dugogodišnja strateška  partnerstva sa vodećim svetskim dobavljačima. Ova partnerstva su zasnivana na uzajamnom poverenju i saradnji.

Dobavljači imaju korist od:
-naše strateške povezanosti,
 - široke palete proizvoda,
 -inovativnih proizvoda vrhunskog kvaliteta
-dobro organozovane dugoročne cenovne politike

ŠTA RADIMO

Europapier Grupa pravi odnose sa najboljim firmama širom sveta. Pažljivo biramo  svoje dobavljače kako bismo osigurali da su oni u skladu s  strategijom brenda i ciljevima rasta. Budući da nam je cilj da razvijemo dugotrajna partnerstva, posebno je važno da dobavljači nisu samo komercijalno atraktivni i finansijski jaki, nego dapružaju najviši kvalitet i da zadovoljavaju standarde ekološke odgovornosti Europapiera. Naše opredeljenje za većom bazom dobavljača dovodi do povećane inovativnosti i boleg uvida u potrebe lokalnih tržišta - time smo u prednosti koju prenosimo na naše kupce.

ŠTA NUDIMO

Strateški savezi s vodećim evropskim dobavljačima i proizvođačima su neke od glavnih prednosti Europapiera. Naš dugotrajan tržišni uspeh i jasno definisani dugoročni ciljevi čine Europapier najboljom adresom za proizvođače koji su voljni ponuditi svoje inovativne proizvode na tržištima u Austriji i srednjoj i istočnoj Europi. Dobavljači Grupe uživaju u povlašćenom tretmanu i pristupu prodajnoj snazi Europapiera i godinama iskustva u industriji.